Sommerhytte 1, 4 & 5

7,5m^2, 0 soverom, 4 soveplasser, uten bad
Hytter bestående av ett rom med 2 køyesenger. Totalt 4 soveplasser. Ikke innlagt vann. Dobbel kokeplate og kjøleskap. Kjøkkenbord med stoler. Her må en ta med seg alt en trenger av kopper/kar, dyner og puter. Terrasse med bord og stoler på ca 7,5m^2

Se mer

Sommerhytte 7 & 8

14m^2, 0 soverom, 3-4 soveplasser, uten bad
Hytter bestående av ett rom. Innlagt varm og kaldt vann, men ikke dusj og toalett. Hybelkjøkken, kopper/kar. Ikke dyner og puter. Har en dobbeltseng, en enkel overkøye og en sovesofa. Plass til 3-4 personer.

Se mer

Hytte 6

29m^2, 1 soverom, 4 soveplasser, WC og dusj
Består av stue med kjøkkenkrok og micro, ett soverom, dusj og toalett. Her er kopper og kar, dyner og puter. TV. Man tar kun med seg sengetøy og håndklær.

Se mer

Hytte 16

22,5m^2, 1 soverom, 3-4 soveplasser, WC og dusj
Består av stue med kjøkkenkrok og micro, ikke stekeovn. 1 soverom med en dobbeltseng og en enkel. Soveplass til 3-4 personer. Dusj og toalett. Oppvaskmaskin, TV, kaffetrakter, vannkoker, kopper/kar, dyner og puter. Fin uteplass med bord stoler.

Se mer

Hytte 17

28,5m^2, 2 soverom, 5 soveplasser, WC og dusj
Består av stue med kjøkkenkrok og micro, ikke stekeovn. 2 soverom. Det ene med en dobbeltseng og en enkeltseng. Det andre med to enkle. Man må gå gjennom det første soverommet for å komme til det andre. Dusj og toalett. Oppvaskmaskin, TV, kaffetrakter, vannkoker, kopper/kar, dyner og puter. Fin uteplass med bord og stoler.

Se mer

Hytte 18 & 19

26m^2, 1 soverom, 3 soveplasser, WC og dusj
Består av stue med kjøkkenkrok og micro, ikke stekeovn. 1 soverom, med tre enkle senger. Soveplass til 3-4 personer. Dusj og toalett. Oppvaskmaskin, TV, kaffetrakter, vannkoker, kopper/kar, dyner og puter. Fin uteplass med bord og stoler

Se mer